NOVOSTI

SRETNA KUĆICA RIJEČKIH LUTKARA U GKL-U SPLIT

02.07.2020.

Danas, 2. srpnja u GKL-u Split u 18.30 i 20 h, na programu je jedina gostujuća predstava ovogodišnje revije „Sretna kućica“, najnovija premijera naših kolega iz riječkog Gradskog kazališta lutaka, s kojom nam dolaze nakon izvedbe na šibenskom MDF-u.

Predstava o najmanjoj knjižnici i čitaonici u Hrvatskoj djeci jednostavno i razumljivo, pričom o emocijama, suživotu u životinjskom i biljnom svijetu, progovara o važnosti zajedništva i humanosti, o radu, ustrajnosti i samoodricanju, koji uvijek donose plodove. Ova mala putujuća predstava približava djeci svijet knjiga i važnost čitanja te ih oplemenjuje i uveseljava.

OD DANAS JE OTVORENA VIMEO VIDEOTEKA GKL-A SPLIT!

25.05.2020.

Ukoliko ne možete doći k nama u Tončićevu ili želite gledati neke od predstava koje trenutno nisu na našem repertoaru, posjetite naš novi Vimeo VOD kanal!
Predstavu možete iznajmiti za simbolična 2 dolara (protuvrijednost u kunama) i cijela je obitelj može gledati koliko god puta želi unutar 48 sati od kupnje.
Preporučujemo vam novi naslov koji do sada niste imali prilike gledati online - hit predstavu MOJ PRIJATELJ MAČKODLAK, autorice Olje Savičević Ivančević i u režiji Ivana Plazibata - ali i druge naslove koji su proteklih tjedana zabilježili desetke tisuća pregleda: Grga Čvarak, Glazbatorij, Šporki Špiro i Neposlušna Tonka.
Kupnjom ulaznice podržat ćete rad svog kazališta na čemu vam unaprijed iskreno zahvaljujemo.
Pratite nas jer uskoro objavljujemo nove naslove!

 

RASPORED
SUBOTA18.07.2020.21:30 sati
Ana Marija Veselčić

DOMAŠI


U koprodukciji s Umjetničkom akademijom u Splitu
Gdje: IUC - Inter-University Centre Dubrovnik
71. DUBROVAČKE LJETNE IGRE
Trajanje: 80 min
gostovanje
NEDJELJA19.07.2020.20:00 sati
Andrijana Grgičević

STONOGA GOGA


Koprodukcija s Teatrom Poco Loco
Gdje: IUC - Inter-University Centre Dubrovnik
71. DUBROVAČKE LJETNE IGRE
Trajanje: 40 min
gostovanje