Sezona 2023. — 2024.

Za uzrast: 3+

Branko Ružić

Reci aaa…

Uloge:

Redatelj: Branimir Rakić

O predstavi:

Predstava o onome čega se svi najviše bojimo, ali o tome mnogo ne govorimo. Glavni lik je strah sam. Ali ne bilo koji strah, već vrlo strašan strah. Strah od zubara! Upoznat ćemo se s njime, prestati ga se bojati, na kraju možda i sprijateljiti s njime. A usput naučiti i mnogo korisnih stvari. Kako se peru zubi? Zašto i kada valja ići zubaru? Što biva kada se redovito ide zubaru, a što ako tu posjetu izbjegavamo? Produkcijom predstave manje forme ove strahovite zgode i korisna saznanja proširit ćemo u prostore izvan kazališta, dječje vrtiće, škole, knjižnice, otvorene prostore s posebnom brigom za udaljena naselja s malim brojem djece kojima je teško i skupo organizirati posjet kazalištu.

Premijera: travanj 2024.

Tončićeva 1, 21000 Split

SLUŽBA PRODAJE I BLAGAJNA

Tel: +385 (0)21 395 968

E-pošta: prodaja@gkl-split.hr

RADNO VRIJEME Ponedjeljak - petak: 8:30 - 12:30 sati i sat vremena prije početka predstave. Prijavite se na naš newsletter
Da, želim besplatno putem newslettera primati obavijesti o rasporedu predstava, novostima i događanjima u GKL-u Split. Slažem se da koristite moju e-mail adresu za moje osobne potrebe kao preporuku i ponudu Vaših usluga. Odjava s newslettera je moguća u bilo kojem trenutku, a upute za odjavu nalaze se u svakom newsletteru.