Ulaznice

INFORMACIJE, REZERVACIJE I PRODAJA ULAZNICASlužba prodaje i blagajna: Tončićeva 1, 21 000 Split

Telefon: 021 395 968

GSM: 098 321 782

e-mail: prodaja@gkl-split.hr Radno vrijeme blagajne:

Ponedjeljak – Petak: od 8.30 do 12.30 sati i sat vremena prije početka predstave.

Subota: od 09 do 12 sati i sat vremena prije početka predstave.

Rezervirane ulaznice preuzimaju se najkasnije 48 sati prije početka predstave (ne vrijedi za blagdanske izvedbe s posebno naznačenim rokovima preuzimanja). U protivnom smatramo da je rezervacija otkazana. 


VOLIM KAZALIŠTE!

Dragi roditelji, odgajatelji i učitelji, pripremili smo nekoliko korisnih savjeta kako bi kazališni doživljaj postao dio najljepših sjećanja vas i vaše djece.  

Dob u kojoj je dijete zrelo za prvu predstavu u kazalištu je vrlo individualna, ali možemo reći da bi donja granica bila 3 godine i to samo za predstave koje imaju oznaku 3+. Molimo vas da obratite pažnju na uzrast kojemu je predstava namijenjena. 

U tekstu “Volim kazalište” možete pročitati korisne savjete  te vas molimo da odvojite malo vremena i pročitate priloženu brošuru, naročito ako dijete u kazalište vodite prvi put. 

Brošuru “Volim kazalište” možete pročitati ovdje.


OSTALE INFORMACIJE

Slobodna prodaja svaki dan i/ili subotom prema rasporedu.

Organiziranim posjetima dječjih vrtića i škola, odnosno skupinama od najmanje 15 posjetitelja, uz prethodni dogovor sa Službom prodaje cijena ulaznice je 3,50 EUR.

Kako bi posjet Kazalištu učinili dostupnijim osobama s poteškoćama u kretanju, molimo vas da svoj posjet najavite telefonom na broj +385 21 395 968 ili e-mailom na prodaja@gkl-split.hr.

Osobi u kolicima, uz prethodnu najavu, omogućujemo slobodan ulaz a osobi u pratnji 50% popusta kod kupovine ulaznice za predstave i programe u organizaciji i produkciji GKL-a Split.


CIJENE ULAZNICA

(ne odnose se na koncerte, gostujuće i festivalske izvedbe)

Slobodna prodaja: 4,00 EUR;

Organizirana prodaja: 3,50 EUR (najmanje 15 posjetitelja u grupi);

Kazalište ne organizira prijevoz.

Gostovanje predstave u DV i OŠ: 3,50 EUR;

Blagdanska predstava u GKL-u s dodjelom darova: 5,50 EUR;

Festival ”Mali Marulić”: Organizirana prodaja: 4,00 EUR / Slobodna prodaja: 5,00 EUR

Pravo na besplatne ulaznice ostvaruju djeca obitelji s četvero i više djece te članovi obitelji slabijeg imovinskog statusa u dogovoru s odgajateljima i učiteljima, te Centrom za socijalnu skrb (uz potvrdu i potpis odgovorne osobe), mlađi od 3 godine (u slobodnoj prodaji) i korisnici kartice “Moj zlatni Split”.

Pravo na cijenu ulaznice od 3,50 EUR ostvaruju umirovljenici i studenti uz predočenje odgovarajuće isprave.


OTKAZIVANJE / IZMJENA PREDSTAVA

Gradsko kazalište lutaka Split zadržava pravo otkazivanja predstave ili izmjene naslova. U slučaju otkazivanja predstave ulaznice se mogu vratiti uz povrat novca ili zamijeniti za neki drugi termin. U slučaju izmjene naslova ulaznice vrijede za promijenjeni naslov. U slučaju da kupac ne želi gledati ponuđenu predstavu, ulaznice može vratiti ili ih zamijeniti za neki drugi termin.

Zamjenu i povrat ulaznica moguće je izvršiti u roku od 5 dana. Povrat novca moguć je na blagajni GKL-a Split u Tončićevoj 1.

Tončićeva 1, 21000 Split

SLUŽBA PRODAJE I BLAGAJNA

Tel: +385 (0)21 395 968

E-pošta: prodaja@gkl-split.hr

RADNO VRIJEME Ponedjeljak - petak: 8:30 - 12:30 sati i sat vremena prije početka predstave. Prijavite se na naš newsletter
Da, želim besplatno putem newslettera primati obavijesti o rasporedu predstava, novostima i događanjima u GKL-u Split. Slažem se da koristite moju e-mail adresu za moje osobne potrebe kao preporuku i ponudu Vaših usluga. Odjava s newslettera je moguća u bilo kojem trenutku, a upute za odjavu nalaze se u svakom newsletteru.