Premijera predstave "Domaši" u petak u 19 sati

28.01.2019.

U petak 1. veljače u Gradskom kazalištu lutaka Split bit će izvedena premijera predstave DOMAŠI, autorski projekt Ana Marije Veselčić.
Predstava „Domaši“ nastala je kao diplomska ispitna produkcija na Umjetničkoj akademiji u Splitu. Tekst, režiju i izvedbu potpisala je Ana Marija Veselčić, pod mentorstvom profesora Gorana Golovka.

Kroz vizuru nekoliko različitih likova, od djece do odraslih koji o njima skrbe, predstava „Domaši“ progovara o djeci koja svoje djetinjstvo ili jedan njegov dio provedu u domovima.

Predstavom „Domaši“ Gradsko kazalište lutaka Split otvara večernju scenu na kojoj će igrati predstave tematski vezane za odgoj i odrastanje djece, a namijenjene odrasloj publici. Osim u večernjem, predstave će igrati i u poslijepodnevnom terminu u 17 h, prilagođenom onima kojima teško pada večernji izlazak, naročito tijekom radnog tjedna.  Njima predlažemo da dođu odmah „s posla u kazalište“!, pa do početka predstave nešto pregrizu i/ili popiju kavu s prijateljima (uz popust kod ugostitelja - partnera večernje scene), a zatom urone u magiju kazališta i pogledaju predstavu „Domaši“ koja traje 1 sat i 20 minuta. 

Nakon premijere predstava će u veljači igrati u slijedećim terminima:
Subota, 2.2. u 19 sati
Ponedjeljak, 4.2. u 19.30 sati
Utorak, 5.2. u 19.30 sati
Srijeda, 6.2. u 19.30 sati
Četvrtak, 7.2. u 17 sati („S posla u kazalište“)
Subota, 9.2. u 19 sati.

Dodatne informacije o predstavi potražite na http://gkl-split.hr/predstava/domasi.