NOVE NAGRADE PREDSTAVI "U ZVIJEZDE"!

23.11.2017.

Stručni žiri međunarodnog 14. Dječjeg kazališnog festivala „Pozorište Zvezdarište“ u sastavu Igor Vuk Torbica, redatelj, Milica Piletić, dramaturginja, i Svetlana Sretenović, glumica, na završnoj sjednici odlučio je dodijeliti Nagradu za tekst, izbor teme i dramaturgiju Kseniji Zec i Saši Božiću za predstavu „U zvijezde“ Gradskog kazališta lutaka Split. 
Dječji žiri kojeg čine djevojčice i dječaci uzrasta od 8 do 12 godina, sudionici programa Mali kazališni eksperti, dodijelio je drugu nagradu predstavi „U zvijezde“ Gradskog kazališta lutaka Split. 
Ovim vrijednim priznanjima nastavlja se niz nagrada koje je predstava „U zvijezde“ dobila od premijere u listopadu 2016. Ksenija Zec i Saša Božić nagrađeni su za najbolju režiju, glumac Petar Konkoj Cailliau za najbolje glumačko ostvarenje na Festivalu Mali Marulić, a ansambl predstave Andrea Majica, Petar Konkoj Cailliau, Tvrtko Štajcer, Justina Vojaković Fingler i Petra Kovačić dva su puta nagrađeni za najbolju glumačku suigru - na Festivalu Mali Marulić i na festivalu ASSITEJ-a.