NOVA ONLINE PREMIJERA - GRGA ČVARAK!

24.03.2020.

GKL Split nastavlja svoj program Kazalište na daljinu s besplatnim predstavama on line!
Budite s nama i u četvrtak, 26.3. u 18 h uz predstavu Grga Čvarak, nastalu prema legendarnom dječjem liku iz pjesme Ratka Zvrka. Dramatizaciju je napisala Ana Prolić, a predstavu je režirao Dario Harjaček.
U predstavi igraju Franjo Đaković, Petra Kovačić, Alin Antunović, Ivan Medić, Tvrtko Štajcer, Andrea Majica i Branimir Rakić.
Generacije djece upoznale su Grgu Čvarka. Znaju da je drugačiji od ostale djece, neobuzdane naravi, čas dobar, čas zao. Ono što možda ne znaju je da Grga ima veliko i dobro srce. Ova predstava govori o djeci čija emocionalna impulzivnost postaje kamen spoticanja njima samima, njihovim obiteljima, njihovoj okolini te rezultira nerazumijevanjem, odbacivanjem, isključivanjem i osudom. Naš je Grga Čvarak našao svoj put do toga da bude prihvaćen od okoline. Kao i do prihvaćanja samog sebe, takvog kakav je, savršeno naopakog.
Predstavu možete gledati putem linka ovdje, a nakon premijere predstava će do daljnjeg biti dostupna za gledanje putem Youtube kanala. Više o predstavi pročitajte ovdje.
Ostanite kod kuće, čuvajte se i uživajte u predstavama GKL-a Split!