PRIČAONICAMA I JAZZOM ISPRAĆAMO 2016.

21.12.2016.

Nakon gotovo 70 izvedbi blagdanskih predstava u kući i na gostovanjima od početka prosinca, na samom kraju 2016. godine Gradsko kazalište lutaka Split ugostit će Teatar Poco Loco s pričaonicama poznatih bajki za najmlađe, a za onu malo stariju publiku priredit će jazz koncert u izvedbi Željka Brodarića Jappe na gitari i vokalistice Sare Brodarić.
27. i 28.12. glumci Teatra Poco Loco pričat će vam „Snjeguljicu“ i „Ivicu i Maricu“ na svoj originalan način, uz glazbenu pratnju i bogate ilustracije na grafoskopu. Ulaznice, po cijenama 25,00, 20,00 i 10,00 kuna, mogu se rezervirati telefonom 395 968 i kupiti na blagajni kazališta ili online www.croatia-tickets.com. 
U četvrtak 29. prosinca najavljujemo blagdanski koncert Jazz Winter Wonderland u izvedbi akustičnog pjevačkog dua Sara & Jappa. Željko Brodarić Jappa i Sara Brodarić, otac i kćerka, nakon niza uspješnih nastupa ovu godinu će zaključiti upravo u GKL-u. 
Za blagdanski nastup u Kazalištu lutaka Sara & Jappa će vas ugrijati uz božićne evergreen melodije kao što su Baby It's Cold Outside, Winter Wonderland, Santa Baby i Santa Claus is Coming to Town, ali i uz druge jazz standarde 40-ih, 50-ih i 60-ih godina.
Ovaj koncert je plod iznimne ljubavi prema muzici i pravo je osvježenje za sve ljubitelje kvalitetne muzike, te je idealna prilika za oprostiti se sa starom godinom u pravoj jazzy blagdanskoj atmosferi. 
Ulaznice, po cijeni od 40,00 kuna, se mogu rezervirati telefonom 395 968 i kupiti na blagajni kazališta u Tončićevoj 1 ili putem internet stranice www.croatia-tickets.com.