< Povratak

SEZONA / Program 2020/2021

Video:

JAZZ WINTER WONDERLAND

Sara & Jappa

Sara & Jappa vas drugu godinu zaredom vode u svoj Jazz Winter Wonderland! Ovaj duo se vraća na pozornicu GKL-a u petak, 29. prosinca, nakon rasprodanog lanjskog blagdanskog koncerta te podjednako uspješnog nastupa u sklopu naše manifestacije Jazz u veljači.

Otac i kćerka, pjevački su duo koji svoje nastupe temelji na intimnim vokalnim interpretacijama jazz klasika iz 40-ih i 50-ih godina uz pratnju akustične gitare, a koje su popularizirali broadwayski i hollywoodski mjuzikli te u svojim verzijama obradili pjevači kao što su Peggy Lee, Nat King Cole, Ella Fitzgerald, Etta James, Frank Sinatra i drugi legendarni izvođači.

Ovaj blagdanski koncert prava je prilika za sve ljubitelje kvalitetne glazbe da se u jazzy raspoloženju pripreme za doček Nove godine, a božićne evergreen melodije „Have Yourself a Merry Little Christmas“, „Chestnuts Roasting on an Open Fire“, „Santa Baby“ i jazz klasici kao što su „At Last“, „Unforgettable“ i  „Body and Soul“ samo su dio njihovog bogatog repertoara.

Broj karata je ograničen, stoga osigurajte svoja mjesta na vrijeme za ovu koncertnu blagdansku poslasticu!

 ______________

Sara Brodarić (vokal) poznata je pogotovo mlađoj publici po pjevačkoj suradnji s Lukyjem, TBF-om, Dječacima, grupom Libar i Studio Frendo. Kao profesorica stranih jezika, u svom repertoaru pored engleskog, pjeva i pjesme na talijanskom, portugalskom i francuskom jeziku. Prvu nagradu žirija osvojila je na Večerima francuske šansone , a pred kazališnom publikom nastupila je u ulozi pjevačice u predstavi Romeo i Julija u splitskom HNK, svojom interpretacijom poznatog bossa nova jazz standarda.

Željko Brodarić Jappa (akustična gitara i vokal) široj je publici poznat kao frontman, pjevač, gitarist i skladatelj legendarne grupe Metak, te kao solo kantautor i studijski glazbenik. Producirao je značajne albume vrhunskih izvođača (Đavoli, Crvena Jabuka, Haustor, Animatori, Regata, Luky i dr.), a prošle godine potpisuje scensku glazbu i prepjeve za uspješnu predstavu splitskog HNK-a Kašeta brokava.

29. prosinca 2017. u 20.00 sati

Cijena ulaznice: 50,00 kn