Arhiva

Za uzrast: 2+
Trajanje: 40 min.

Miro Gavran

ZEKO TRAŽI MAMU

Obnova predstave: Ivan Medić

Adaptacija teksta i songova: Ana Marković

Lutke i scenografija: Luka Duplančić

Glazba: Željana Cvitanović 

Igraju: Andrea Majica, Tvrtko Štajcer i Petra Kovačić. 

Kad Andrea, Petra i Tvrtko pronađu plišanog zeca, zajedno izmaštaju neobični šumski svijet kojeg čuva miroljubivi i ritmoljubivi Šumar i u kojem stanuju stabla i biljke nalik oblacima, Ježica koja voli egzotičnu hranu, Lija koja obožava šljokice i bojažljivi, vječno gladni Vuk, kojeg glad ne sprječava da zapleše tango. Izvedba u sklopu Ljetnog kazališta bit će 70. od premijere u veljači ove godine. Čestitamo autorima i glumcima i zahvaljujemo brojnoj djeci koja su ove sezone sudjelovala u Zekinoj potrazi i strepila hoće li se na kraju ipak pojaviti mama.

Predstava Zeko traži mamu namijenjena je najmlađim gledateljima, već od dvije godine starosti.

Tončićeva 1, 21000 Split

SLUŽBA PRODAJE I BLAGAJNA

Tel: +385 (0)21 395 968

E-pošta: prodaja@gkl-split.hr

RADNO VRIJEME Ponedjeljak - petak: 8:30 - 12:30 sati i sat vremena prije početka predstave. Prijavite se na naš newsletter
Da, želim besplatno putem newslettera primati obavijesti o rasporedu predstava, novostima i događanjima u GKL-u Split. Slažem se da koristite moju e-mail adresu za moje osobne potrebe kao preporuku i ponudu Vaših usluga. Odjava s newslettera je moguća u bilo kojem trenutku, a upute za odjavu nalaze se u svakom newsletteru.