Arhiva

Za uzrast: 2+
Trajanje: 45 min.

Ljudmila Fedorova

SNJEGOVIĆ POŠTAR

Tekst i režija: Ljudmila Fedorova /Songovi: Maja Katić /Scenografija, lutke i kostimi: Natalia Štirc /Glazba: Tomislav Pehar /Uloge: 

Snjegović Poštar..................................Milana Buzolić-Vučica / Petra Vučković

Djevojčica, Zeko, Vrana.......................Andrea Majica Milena Blažanović

Dječak, Lisica, Medo, Djed Mraz.........Ivan Medić / Petar Konkoj Cailliau

Dok obični snjegovići redovito miruju u obiteljskim dvorištima ili pred vrtićkim i školskim zgradama, ovaj Snjegović potpuno je drugačiji. Da bi ispunio najveću želju jednog dječaka i jedne djevojčice, pretvara se u poštara i juri, poput lavine, prema jedinom biću koje tu želju može ispuniti - Djedu Mrazu. No zadatak nije samo važan, nego i težak, i to zahvaljujući lukavoj Lisici i graktavoj Vrani. Kao da su pahulje snijega, redateljica Ljudmila Fedorova uhvatila je motive iz različitih ruskih bajki za djecu, oblikovala ih u Snjegovića i otkotrljala ga u čupavu, pahuljastu, na trenutke i vjetrovitu pustolovinu, a nedostaje joj još samo maštovita i zaigrana publika koja će hrabriti Snjegovića i dopustiti mu da i male i velike podsjeti da je Božić vrijeme čudesa.

Premijera: 2. prosinca 2017.

Tončićeva 1, 21000 Split

SLUŽBA PRODAJE I BLAGAJNA

Tel: +385 (0)21 395 968

E-pošta: prodaja@gkl-split.hr

RADNO VRIJEME Ponedjeljak - petak: 8:30 - 12:30 sati i sat vremena prije početka predstave. Prijavite se na naš newsletter
Da, želim besplatno putem newslettera primati obavijesti o rasporedu predstava, novostima i događanjima u GKL-u Split. Slažem se da koristite moju e-mail adresu za moje osobne potrebe kao preporuku i ponudu Vaših usluga. Odjava s newslettera je moguća u bilo kojem trenutku, a upute za odjavu nalaze se u svakom newsletteru.