Arhiva

Za uzrast: 2+
Trajanje: 30 min.

Hans Christian Andersen Koprodukcija s Teatrom Poco Loco

RUŽNO PAČE

Pričaonica

Ideja, koncept, adaptacija i režija: Teatar Poco Loco (Renata Carola Gatica, Maja Katić, Zrinka Kušević i Dunja Fajdić) / Glazba: Davorka Horvat i Zrinka Kušević / Ilustracije na grafoskopu: Luka Duplančić / Izvođači: Ivan Medić, Andrea Majica, Branimir Rakić (harmonika) i Milena Blažanović (animacije na grafoskopu).

Andersenovo Ružno pače priča je bezvremenske ljepote i snage koja može ohrabriti svako dijete suočeno s izazovima odrastanja, zbog čega bi uvijek trebala biti na repertoarima kazališta za djecu. Donosimo vam je kroz specifičan način izlaganja koji su osmislili naši suradnici iz Teatra Poco Loco, a koji počiva na ideji otvorene komunikacije s publikom, trajanju prilagođenom najmlađem uzrastu te glazbi  koja se izvodi uživo.

Pričaonica Ružno pače naša je ovosezonska „mala“ predstava, odnosno forma koju njegujemo i zato da bismo mnogoj djeci koja žive u naseljima i gradovima bez kazališta priuštili umjetnički glazbeno–scenski doživljaj. Tako ćemo Ružno pače pričati i pjevati u našem kazalištu, u dječjim vrtićima, ali i u manjim mjestima izvan Split.

Premijera: 6. listopada 2018.

Tončićeva 1, 21000 Split

SLUŽBA PRODAJE I BLAGAJNA

Tel: +385 (0)21 395 968

E-pošta: prodaja@gkl-split.hr

RADNO VRIJEME Ponedjeljak - petak: 8:30 - 12:30 sati i sat vremena prije početka predstave. Prijavite se na naš newsletter
Da, želim besplatno putem newslettera primati obavijesti o rasporedu predstava, novostima i događanjima u GKL-u Split. Slažem se da koristite moju e-mail adresu za moje osobne potrebe kao preporuku i ponudu Vaših usluga. Odjava s newslettera je moguća u bilo kojem trenutku, a upute za odjavu nalaze se u svakom newsletteru.