Arhiva

Za uzrast: 2+
Trajanje: 30 min.

Pričaonica TRI PRAŠČIĆA

Koprodukcija s kazalištem Poco Loco

Ideja i koncept, adaptacija i režija: Teatar Poco Loco (Maja Katić Renata Carola Gatica, Zrinka Kušević, Dunja Fajdić) /Glazba: Franjo Stojaković /Songovi: Zrinka Kušević /Ilustracije na grafoskopu: Luka Duplančić

Premijera: 24. rujna 2016. 

Izvođači: Milana Buzolić-Vučica / Justina Vojaković-Fingler, Ivan Medić / Petar Konkoj, Branimir Rakić / Tvrtko Štajcer, Milena Blažanović (animacije na grafoskopu) i Ivana Bandalo (klarinet). 

GKL Split i Teatar Poco Loco udružili su snage kako bi vam ispričali poznatu priču o tri praščića. Ona govori o strpljivosti, upornosti i predanosti, bezvremenskim vrijednostima koje će najmlađoj publici prenijeti naši glumci pripovjedači. To će uraditi kroz specifičan način izlaganja bajke u kojem je uz riječi jednako važna glazba, baš kao i sudjelovanje djece iz publike. 

Ideja "pocoloco" pričanja bajki je otvorena komunikacija s publikom, gdje ima mjesta i za pitanja i za sudjelovanje kroz pjesmu ili priču. Djeca koja izgube pažnju lako mogu prošetati i opet se vratiti, pa je predstava idealna za sve uzraste. Trajanje priče također je prilagođeno najmlađem uzrastu, njihovoj pažnji, kao i dramaturgija te sam način pripovijedanja. 

Shvatili smo da se "pocoloco" pripovijedanje bajki savršeno uklapa u naš program pričaonica, pa smo odlučili Tri praščića smjestiti u Split i ispričati vam kako su nadmudrili vuka. 

Tončićeva 1, 21000 Split

SLUŽBA PRODAJE I BLAGAJNA

Tel: +385 (0)21 395 968

E-pošta: prodaja@gkl-split.hr

RADNO VRIJEME Ponedjeljak - petak: 8:30 - 12:30 sati i sat vremena prije početka predstave. Prijavite se na naš newsletter
Da, želim besplatno putem newslettera primati obavijesti o rasporedu predstava, novostima i događanjima u GKL-u Split. Slažem se da koristite moju e-mail adresu za moje osobne potrebe kao preporuku i ponudu Vaših usluga. Odjava s newslettera je moguća u bilo kojem trenutku, a upute za odjavu nalaze se u svakom newsletteru.