Sezona 2023. — 2024.

1 termin
Za uzrast: 3+

Teatar Poco Loco

Priča mi se priča: Djed i repa

Priča adaptirana u suradnji s Centrom za odgoj i obrazovanje Vinko Bek tako da je mogu pratiti i djeca s oštećenjem vida.
Pozivamo sve vas koji ste u Splitu i okolici da dođete na pričaonicu i saznate što se sve zbilo s Djedom, Bakom, repom i - jednim svemircem!
Ulaz je besplatan, uz obavezne rezervacije mjesta na pocoloco.rezervacije@gmail.com
Adaptacija priče financirana je sredstvima Ministarstvo kulture i medija Republike Hrvatske kroz Programe koji omogućuju pristup i dostupnost kulturnih sadržaja za osobe s invaliditetom i djecu i mlade s teškoćama u razvoju u RH!
Igraju: Dean Krivačić, Zrinka Kušević, Petra Težak, Nikola Nedić, Renata Carola Gatica
Više o izvedbi: https://teatarpocoloco.hr/djed-i-repa/ Trailer projekta Priča mi se priča: https://bit.ly/pricamiseprica

Tončićeva 1, 21000 Split

SLUŽBA PRODAJE I BLAGAJNA

Tel: +385 (0)21 395 968

E-pošta: prodaja@gkl-split.hr

RADNO VRIJEME Ponedjeljak - petak: 8:30 - 12:30 sati i sat vremena prije početka predstave. Prijavite se na naš newsletter
Da, želim besplatno putem newslettera primati obavijesti o rasporedu predstava, novostima i događanjima u GKL-u Split. Slažem se da koristite moju e-mail adresu za moje osobne potrebe kao preporuku i ponudu Vaših usluga. Odjava s newslettera je moguća u bilo kojem trenutku, a upute za odjavu nalaze se u svakom newsletteru.