Sezona 2023. — 2024.

Za uzrast: 3+
Trajanje: 40 min.

Nada Iveljić / Zdenka Mišura

Pec Ivo

Redateljica: Dunja Adam / Obnova režije 2021: Ivan Medić / Skladatelj: Nenad Šiškov / Kreator lutaka, scenografije i kostima: Darinka Giljanović / Koreografija: Maja Đurinović

Uloge:

Pec Ivo/pekar Petar…………………….Branimir Rakić
Pekar Ivo………………………………...Franjo Đaković
Pec Iva/Jelica/Svraka I…………………Milena Blažanović
Gazdarica Marica/Svraka II……………Alin Antunović

Svjetlo: Lucijan Roki

Ton: Franko Perić

Inspicijentica: Željana Cvitanović

 

Osnovni motiv priče Pec Ivo - čovječuljak od tijesta kao da je stigao iz narodne predaje, a Nada Iveljić ga je iskoristila da bi napisala priču o dobroti – najvećem bogatstvu koje čovjek može imati. Bogatstvu koje se ne gubi i ne troši lako jer je dio eteričnog bića koje nam je dano da ga čuvamo, njegujemo i oplemenjujemo.

Radnja naše predstave događa se u jednoj maloj pekari, ispunjenoj toplinom svježeg kruha,  ali i mladenačke ljubavi kojoj će zatrebati pomoć neobičnog čovječuljka s čarobnim moćima.

Tončićeva 1, 21000 Split

SLUŽBA PRODAJE I BLAGAJNA

Tel: +385 (0)21 395 968

E-pošta: prodaja@gkl-split.hr

RADNO VRIJEME Ponedjeljak - petak: 8:30 - 12:30 sati i sat vremena prije početka predstave. Prijavite se na naš newsletter
Da, želim besplatno putem newslettera primati obavijesti o rasporedu predstava, novostima i događanjima u GKL-u Split. Slažem se da koristite moju e-mail adresu za moje osobne potrebe kao preporuku i ponudu Vaših usluga. Odjava s newslettera je moguća u bilo kojem trenutku, a upute za odjavu nalaze se u svakom newsletteru.