Arhiva

Za uzrast: 3+
Trajanje: 45 min.

Jakša Fiamengo

MORE IZ ORMARA

Redatelj: Ladislav Vindakijević / Obnova: Andrea Majica /Scenografiju i lutke osmislio: Vojo Radoičić; Izradila: Luči Vidanović /Skladatelj: Mate Matišić /Scenski pokret i koreografija: Maja Đurinović

Premijera: 2009. / Obnova: ožujak 2015.

Igraju: Ivica Beatović, Milena Blažanović, Branimir Rakić, Milana Buzolić-Vučica, Alin Antunović i Andrea Majica

Sudjeluju u predstavi: Zdravko Radovniković i Zdeslav Kukoč

„Što se mene tiče, najdraže mi je more koje mi dolazi kroz prozor i kojega vidim, a da se i ne podignem s kreveta. Potrebno je samo otvoriti oči i gledati. Koji put ih čak i ne treba otvoriti, a da se sve vidi. Poslušajte ga kako trčkara pučinom, kako se šulja, kako diše, prede i proteže se u zijevanju, gradi kule na pijesku, izležava se i prevrće, doziva brodove i mornare, druži se sa svime što vidi i dotakne, gimnasticira, čini sklekove, izvodi kolutove naprijed-natrag, priprema predstavu poput ove.“ (Jakša Fiamengo)

Od premijere 2009. godine predstava „More iz ormara“ gostovala je diljem Hrvatske i osvojila niz strukovnih nagrada. Nakon nekoliko godina mirovanja, opet ćemo zaroniti u  svježe, raspjevano i razigrano  more na našoj sceni. 

Tončićeva 1, 21000 Split

SLUŽBA PRODAJE I BLAGAJNA

Tel: +385 (0)21 395 968

E-pošta: prodaja@gkl-split.hr

RADNO VRIJEME Ponedjeljak - petak: 8:30 - 12:30 sati i sat vremena prije početka predstave. Prijavite se na naš newsletter
Da, želim besplatno putem newslettera primati obavijesti o rasporedu predstava, novostima i događanjima u GKL-u Split. Slažem se da koristite moju e-mail adresu za moje osobne potrebe kao preporuku i ponudu Vaših usluga. Odjava s newslettera je moguća u bilo kojem trenutku, a upute za odjavu nalaze se u svakom newsletteru.