Arhiva

Za uzrast: 4+
Trajanje: 45 min.

Olja Savičević Ivančević / Redatelj: Ivan Plazibat

MOJ PRIJATELJ MAČKODLAK

Redatelj: Ivan Plazibat /Suradnik za scenski pokret: Damir Klemenić /Scenograf: Ozren Bakotić /Kreatorica kostima i maski: Petra Dančević  /Skladateljica: Tamara Obrovac /Igraju: Lara Živolić, Tvrtko Štajcer, Sanja Vidan, Milana Buzolić-Vučica, Andrea Majica, Petra Kovačić, Petar Konkoj Cailliau, Franjo Đaković, Alin Antunović, Ivan Baranović/Ivan Medić i Ivica Beatović.

Premijera: 7. listopada 2015. 

TKO JE TO MAČKODLAK?

Mačkodlak je tvoj prijatelj. On postoji u mašti, ali je dio tvoje stvarnosti.

Mačkodlak je čudovište, ali on nije zao i strašan, nego dobar i smiješan. Snažan je i jako velik, ali ne voli grubost i nepravdu, baš kao i ti.

Mačkodlak je igračka, ljubimac i drug u igri, on nakratko može zamijeniti čak i mamu i tatu, može ti biti brat, može te pratiti i čuvati u avanturi, ali ako želiš da bude sretan i ti ćeš čuvati i voljeti njega.

Mačkodlak najviše od svega treba prijatelje. Kad ti je dosadno, Mačkodlak će te zabaviti, kada si tužan, nasmijat će te, ako se bojiš, on će te zaštititi i  utješiti.

Mačkodlak je naizgled drugačiji od druge djece i drugačiji od ostalih maca. Čupaviji je i dlakaviji, pa je mekši i bolji za maženje. Veći je, pa ti može sve dohvatiti bez penjanja. Jači je, pa te može nositi na kraj svijeta i pomoći ti u nevolji.

Mačkodlak živi u priči, u kazalištu i čeka te da se zajedno igrate!

Olja Savičević IvančevićNagrade: 

9. festival hrvatske drame za djecu Mali Marulić

Nagrada za najbolju žensku ulogu Lari Živolić, za ulogu u predstavi "Moj prijatelj Mačkodlak"

Nagrada za najbolju mušku ulogu Franji Đakoviću, za uloge u predstavi "Moj prijatelj Mačkodlak"

Nagrada za najbolju režiju Ivanu Plazibatu

YouTube link

Predstava je dostupna online za 48h najma ovdje

Tončićeva 1, 21000 Split

SLUŽBA PRODAJE I BLAGAJNA

Tel: +385 (0)21 395 968

E-pošta: prodaja@gkl-split.hr

RADNO VRIJEME Ponedjeljak - petak: 8:30 - 12:30 sati i sat vremena prije početka predstave. Prijavite se na naš newsletter
Da, želim besplatno putem newslettera primati obavijesti o rasporedu predstava, novostima i događanjima u GKL-u Split. Slažem se da koristite moju e-mail adresu za moje osobne potrebe kao preporuku i ponudu Vaših usluga. Odjava s newslettera je moguća u bilo kojem trenutku, a upute za odjavu nalaze se u svakom newsletteru.