Arhiva

Za uzrast: 3+
Trajanje: 45 min.

Ivana Vuković

MIŠ U TOĆU

Dramaturginja: Ivana Vuković/ Redatelj: Ivan Plazibat / Scenski pokret: Damir Klemenić / Kostimografkinja: Ana Marin / Scenografkinja: Tina Vukasović / Skladatelji: Bojan Brajčić Željana Cvitanović / Oblikovatelj svjetla: Lucijan Roki / Oblikovatelj tona: Franko Perić / Glazbena korepetitorica, pijanistica i inspicijentica: Željana Cvitanović

Uloge: 

Mačor Čili................ Franjo Đaković

Miška Sol.................Ana Marija Veselčić

Klaudia.....................Milena Blažanović

Megapopularan chef Mačor Čili, nakon uspješne televizijske karijere, teško nalazi restoran u kojem će nastaviti biti zvijezda. U svom lutanju susreće meganepoznatu Mišku Sol koja sa sobom vjerno nosi bakine recepte s kojima često i eksperimentira dok sanja da će jednog dana postati prava kuharica . Miška u njihovom susretu vidi priliku da uči od svog uzora, od najboljeg među najboljima, a chef Mačor nada se iskoristiti Miškine vještine kako bi povratio vlastitu slavu.

U vremenu spektakla, superzvijezda i influencera odlučili smo ispričati priču o divljenju vlastitim uzorima ali i samopouzdanju i važnosti vjerovanja u vlastiti talent. Zahvaljujući društvenim mrežama, danas superzvijezda može postati bilo tko ali važno je razlučiti osjećaj poštovanja prema nečijem talentu i radu od osjećaja slijepog divljenja. U predstavi ‘’Miš u toću’’, Mačor Čili i Miška Sol uče nas da bez obzira na vlastitu genijalnost, ništa nećemo postići ako se međusobno ne podupiremo.

Premijera: 19. rujna 2020. 

Nagrade: 

14. Festival hrvatske drame za djecu ''Mali Marulić''

Nagrada za najbolje glumačko ostvarenje Ana Mariji Veselčić

14. Festival hrvatske drame za djecu ''Mali Marulić''

Najbolja predstava prema sudu dječjeg žirija

Nagrada hrvatskog glumišta 2021. 

Nagrada za najbolju lutkarsku predstavu ili predstavu za djecu i mlade 


YouTube link

Tončićeva 1, 21000 Split

SLUŽBA PRODAJE I BLAGAJNA

Tel: +385 (0)21 395 968

E-pošta: prodaja@gkl-split.hr

RADNO VRIJEME Ponedjeljak - petak: 8:30 - 12:30 sati i sat vremena prije početka predstave. Prijavite se na naš newsletter
Da, želim besplatno putem newslettera primati obavijesti o rasporedu predstava, novostima i događanjima u GKL-u Split. Slažem se da koristite moju e-mail adresu za moje osobne potrebe kao preporuku i ponudu Vaših usluga. Odjava s newslettera je moguća u bilo kojem trenutku, a upute za odjavu nalaze se u svakom newsletteru.