Sezona 2023. — 2024.

27 termina
Za uzrast: 3+
Trajanje: 45 min.

Camille Saint-Saëns

Karneval životinja

Koprodukcija s Hrvatskim domom Split

Tekst i režija: Siniša Novković

Scenografija, rekvizita i lutake: Tina Vukasović Đaković
Kostimi: Sonja Obradović
Oblikovanje svjetla: Lucijan Roki

Izvode: Justina Vojaković Fingler, Sanja Crljen, Franko Đaković, Stipe Gugić i Tonči Tranfić (pijanist)

Karneval životinja skladatelja Camille Saint-Saënsa je duhovita glazbena suita od četrnaest stavaka od kojih je svaki posvećen određenoj životinji ili grupi životinja. U ovoj je predstavi redatelj htio ogoliti kazalište i scensku glazbu do same srži pa je postavio svaki od tih stavaka ili životinja u različitu vrstu kazališta i žanrovske glume, naravno uz poštivanje originalne skladbe. U ovih četrdeset i pet minuta, četiri talentirana glumca i jedan izvrstan klavirist će vam prikazati na duhovit i zabavan način Karneval životinja kakvog još niste vidjeli.

Sve izvedbe održavaju se u koncertnoj dvorani Ive Tijardovića u Hrvatskom domu Split.

Premijera: 30. siječnja 2024.

Tončićeva 1, 21000 Split

SLUŽBA PRODAJE I BLAGAJNA

Tel: +385 (0)21 395 968

E-pošta: prodaja@gkl-split.hr

RADNO VRIJEME Ponedjeljak - petak: 8:30 - 12:30 sati i sat vremena prije početka predstave. Prijavite se na naš newsletter
Da, želim besplatno putem newslettera primati obavijesti o rasporedu predstava, novostima i događanjima u GKL-u Split. Slažem se da koristite moju e-mail adresu za moje osobne potrebe kao preporuku i ponudu Vaših usluga. Odjava s newslettera je moguća u bilo kojem trenutku, a upute za odjavu nalaze se u svakom newsletteru.