Arhiva

Za uzrast: 3+
Trajanje: 40 min.

Zlatko Krilić

JAJE

Redatelj: Zlatko Krilić  /Kreator lutaka, scene i kostima: Ivica Tolić /Skladatelj: Joško Koludrović  /Koreograf: Dunja Adam  /Tekstovi songova: Zlatko Krilić /Obnova režije: Alin Antunović /Igraju: Sanja Vidan, Andrea Majica, Milana Buzolić-Vučica i Alin Antunović.  /Izrada lutaka:Snežana Grkova, Elizabet Zabunova, Dimitar Dimitrov, Andrej Hambarski, Silva Bačvarova, Ganka Kirilova /Glasove posudili: Srđan Brešković, Belmondo Miliša, Ivan Medić, Ivica Beatović, Milena Blažanović, Alin Majica i Branimir Rakić.

Ovo je priča o djevojčici  Nadalini koja želi pijetla sa šarenim perjem koji će je svakog jutra buditi svojim kukurijekanjem.  Ona prikupi veliku hrpu različitih jaja i čeka da se izleže pilić Franjo. Ali gle čuda, iz prvog jaja ne izađe pilić nego kornjača Katica. Ova priča će nas upoznati sa šarolikim spektrom fascinantnih likova poput pauka Pave, zrikavca Paška,  punoglavca Duje, zmije Suzane, krokodila Jože, a svi su oni došli iz jaja. Svako pucanje jaja donosi nam novo iznenađenje.

Tončićeva 1, 21000 Split

SLUŽBA PRODAJE I BLAGAJNA

Tel: +385 (0)21 395 968

E-pošta: prodaja@gkl-split.hr

RADNO VRIJEME Ponedjeljak - petak: 8:30 - 12:30 sati i sat vremena prije početka predstave. Prijavite se na naš newsletter
Da, želim besplatno putem newslettera primati obavijesti o rasporedu predstava, novostima i događanjima u GKL-u Split. Slažem se da koristite moju e-mail adresu za moje osobne potrebe kao preporuku i ponudu Vaših usluga. Odjava s newslettera je moguća u bilo kojem trenutku, a upute za odjavu nalaze se u svakom newsletteru.