Arhiva

Za uzrast: 3+
Trajanje: 45 min.

Sanja Vidan (prema motivima predstave Davora Mladinova)

BIJELE KOČIJE II

Redateljica: Sanja Vidan 

Asistentica redateljice: Alin Antunović

Likovnost predstave: Luka Duplančić

Izbor glazbe: Nenad Šiškov

Koreografija: Maja Đurinović

Premijera: 3. prosinca 2016.

Igraju: Alin Antunović, Petar Konkoj Cailliau, Andrea Majica, Justina Vojaković Fingler, Tvrtko Štajcer, Petra Kovačić i Srđan Brešković.

Draga djeco, 

Djed Mraz je i ove godine upregnuo svoje sobove u bijele kočije i krenuo k vama. Iste su to kočije, oduvijek, i isti je djedica, samo su prepreke i nevolje nove. Zločesti gusar Roko je postao dobar ali zlo koje ne voli Božić nikad ne spava.

Naši dragi likovi, Dimnjačar i Snješko (a i gusar nam je drag otkada se popravio!), naići će na nove prijatelje i neprijatelje.

Hoće li spasiti vaše darove? Vidjet ćemo!

Kultna predstava Bijele kočije prema tekstu i u režiji Davora Mladinova prvi je put postavljena  u prosincu 1990., a likovnost je potpisao Ivica Tolić. Autori i glumci su tijekom godina predstavu nadograđivali i svojim izvedbama uvijek iznova oduševljavali djecu u ovo blagdansko vrijeme. Predstava je rasla i rasla, a u nama su rasli novi likovi i priče i shvatili smo da je vrijeme da ih ispričamo i predstavimo djeci.  Nakon punih dvadeset i šest godina donosimo nastavak, a nazvali smo ga jednostavno - Bijele kočije II, uz veliko poštovanje prema tvorcima izvorne  predstave.  Nova predstava je rađena prema motivima Davora Mladinova, a likovno oblikovanje se naslanja na originalnu likovnost i ideju Ivice Tolića.

Družina Bijelih kočija II želi vam dobru zabavu, pregršt darova i sretne blagdane!!!

Sanja Vidan

Tončićeva 1, 21000 Split

SLUŽBA PRODAJE I BLAGAJNA

Tel: +385 (0)21 395 968

E-pošta: prodaja@gkl-split.hr

RADNO VRIJEME Ponedjeljak - petak: 8:30 - 12:30 sati i sat vremena prije početka predstave. Prijavite se na naš newsletter
Da, želim besplatno putem newslettera primati obavijesti o rasporedu predstava, novostima i događanjima u GKL-u Split. Slažem se da koristite moju e-mail adresu za moje osobne potrebe kao preporuku i ponudu Vaših usluga. Odjava s newslettera je moguća u bilo kojem trenutku, a upute za odjavu nalaze se u svakom newsletteru.