Sezona 2023. — 2024.

Za uzrast: 4+
Trajanje: 45 min.

Ivana Vuković

Alo, to sam ja

Redatelj: Ivan Plazibat Scenografkinja: Tina Vukasović Kostimografkinja: Sonja Obradović Suradnica za scenski pokret i koreografkinja: Matea Bilosnić Skladatelj: Damir Šimunović Izbor glazbe: Ivan Plazibat  

Uloge:
NIKA PETROVIĆ………………………………………… Dunja
STIPE GUGIĆ……………………………………………..Aaron
MILANA BUZOLIĆ………………………………….…. Mica
ALIN ANTUNOVIĆ…………………………………..… Lina
ANDREA MAJICA………………………………....……. Dea
FRANJO ĐAKOVIĆ…………………………………..… Frano
JUSTINA VOJAKOVIĆ-FINGLER……………....... Tina
SANJA VIDAN………………………………………...... Glas  

Premijera: 8. listopada 2022.

Režija: Ivan Plazibat

Na jednom igralištu na našoj planeti, Dunja i njena ekipa su se svakodnevno igrali, zabavljali i trenirali za štafetu. Nije se pitalo čija je vijača, čija je košarkaška lopta i tko je najbrži, a navijali su svi za jednog i jedan za sve. A onda, jednog dana, na igralište stiže novi učenik Aaron, a na nogama nosi, pazi sad, BAJA3000gklX tenisice!!!
Dunjina ekipa odmah postaje Aaronova ekipa, zaslijepljena tim najbržim, najmoćnijim, najgenijalnijim top topova tenisicama. Dunja, želeći vratiti svoju ekipu i trčati s njima štafetu, napravi nešto što nikad nije mislila da je moguće.
Zbog najmodernijih trenirki, najblještavijih ekrana i najkul igračaka, katkad nađemo neke prijatelje koji to nisu, a zaboravimo na svoje prijatelje koji to jesu. “Alo, to sam ja” govori o hrabrosti da pokažemo tko smo i otvorenosti da biramo nove prijatelje po onome što nose u sebi, a ne što nose na sebi.

https://www.kazaliste.hr/index.php?p=article&id=3260 Magdalena Mrčela, Kazalište.hr (18.4.2023.)

Tončićeva 1, 21000 Split

SLUŽBA PRODAJE I BLAGAJNA

Tel: +385 (0)21 395 968

E-pošta: prodaja@gkl-split.hr

RADNO VRIJEME Ponedjeljak - petak: 8:30 - 12:30 sati i sat vremena prije početka predstave. Prijavite se na naš newsletter
Da, želim besplatno putem newslettera primati obavijesti o rasporedu predstava, novostima i događanjima u GKL-u Split. Slažem se da koristite moju e-mail adresu za moje osobne potrebe kao preporuku i ponudu Vaših usluga. Odjava s newslettera je moguća u bilo kojem trenutku, a upute za odjavu nalaze se u svakom newsletteru.