< Povratak

SEZONA / Program 2021/2022

Video:
Za uzrast:
Trajanje: 45 min
Ivana Vuković

MIŠ U TOĆU

Redatelj: Ivan Plazibat

Dramaturginja: Ivana Vuković/ Redatelj: Ivan Plazibat / Scenski pokret: Damir Klemenić / Kostimografkinja: Ana Marin / Scenografkinja: Tina Vukasović / Skladatelji: Bojan Brajčić i Željana Cvitanović / Oblikovatelj svjetla: Lucijan Roki / Oblikovatelj tona: Franko Perić / Glazbena korepetitorica, pijanistica i inspicijentica: Željana Cvitanović

Uloge: 
Mačor Čili................ Franjo Đaković
Miška Sol.................Ana Marija Veselčić
Klaudia.....................Milena Blažanović

Megapopularan chef Mačor Čili, nakon uspješne televizijske karijere, teško nalazi restoran u kojem će nastaviti biti zvijezda. U svom lutanju susreće meganepoznatu Mišku Sol koja sa sobom vjerno nosi bakine recepte s kojima često i eksperimentira dok sanja da će jednog dana postati prava kuharica . Miška u njihovom susretu vidi priliku da uči od svog uzora, od najboljeg među najboljima, a chef Mačor nada se iskoristiti Miškine vještine kako bi povratio vlastitu slavu.

U vremenu spektakla, superzvijezda i influencera odlučili smo ispričati priču o divljenju vlastitim uzorima ali i samopouzdanju i važnosti vjerovanja u vlastiti talent. Zahvaljujući društvenim mrežama, danas superzvijezda može postati bilo tko ali važno je razlučiti osjećaj poštovanja prema nečijem talentu i radu od osjećaja slijepog divljenja. U predstavi ‘’Miš u toću’’, Mačor Čili i Miška Sol uče nas da bez obzira na vlastitu genijalnost, ništa nećemo postići ako se međusobno ne podupiremo.

Premijera: 19. rujna 2020.