< Povratak

SEZONA / Program 2022/2023

Za uzrast:
Ivana Vuković

ALO, TO SAM JA

Redatelj: Ivan Plazibat

Scenografkinja: Tina Vukasović

Kostimografkinja: Sonja Obradović

Suradnica za scenski pokret i koreografkinja: Matea Bilosnić

Skladatelj: Damir Šimunović

Izbor glazbe: Ivan Plazibat

Završni song: Saša Antić

Igraju: Nika Petrović, Stipe Gugić, Milana Buzolić, Alin Antunović, Andrea Majica, Franjo Đaković, Justina Vojaković -Fingler i Sanja Vidan

Premijera: 8. listopada 2022.

Na jednom igralištu na našoj planeti, Dunja i njena ekipa su se svakodnevno igrali, zabavljali i trenirali za štafetu. Nije se pitalo čija je vijača, čija je košarkaška lopta i tko je najbrži, a navijali su svi za jednog i jedan za sve. A onda, jednog dana, na igralište stiže novi učenik Aaron, a na nogama nosi, pazi sad, BAJA3000gklX tenisice!!!
Dunjina ekipa odmah postaje Aaronova ekipa, zaslijepljena tim najbržim, najmoćnijim, najgenijalnijim top topova tenisicama. Dunja, želeći vratiti svoju ekipu i trčati s njima štafetu, napravi nešto što nikad nije mislila da je moguće.
Zbog najmodernijih trenirki, najblještavijih ekrana i najkul igračaka, katkad nađemo neke prijatelje koji to nisu, a zaboravimo na svoje prijatelje koji to jesu. “Alo, to sam ja” govori o hrabrosti da pokažemo tko smo i otvorenosti da biramo nove prijatelje po onome što nose u sebi, a ne što nose na sebi.