Pogledajte predstavu "Snjegović Poštar" u prosincu

01.12.2017.

Rezervirajte ulaznice za jednu od nadolazećih izvedbi naše nove predstave SNJEGOVIĆ POŠTAR, prema tekstu i u režiji Ljudmile Fedorove. 
Dok obični snjegovići redovito miruju u obiteljskim dvorištima ili pred vrtićkim i školskim zgradama, ovaj Snjegović potpuno je drugačiji. Da bi ispunio najveću želju jednog dječaka i jedne djevojčice, pretvara se u poštara i juri, poput lavine, prema jedinom biću koje tu želju može ispuniti - Djedu Mrazu. No zadatak nije samo važan, nego i težak, i to zahvaljujući lukavoj Lisici i graktavoj Vrani. Kao da su pahulje snijega, redateljica Ljudmila Fedorova uhvatila je motive iz različitih ruskih bajki za djecu, oblikovala ih u Snjegovića i otkotrljala ga u čupavu, pahuljastu, na trenutke i vjetrovitu pustolovinu, a nedostaje joj još samo maštovita i zaigrana publika koja će hrabriti Snjegovića i dopustiti mu da i male i velike podsjeti da je Božić vrijeme čudesa.
Na fotografijama su Milana Buzolić-Vučica, Andrea Majica i Ivan Medić koji će igrati u premijernoj izvedbi sutra, 2. prosinca u 19 sati, dok u alternativnoj postavi igraju Petra Kovačić, Milena Blažanović i Petar Konkoj Cailliau. 
Ostale termine izvedbi predstave možete pronaći na  www.gkl-split.hr/raspored, a svoje ulaznice rezervirati telefonom 395 968.