NOVA ONLINE PREMIJERA - LEPEZA MLADOSTI!

20.04.2020.

Predstave i radioigre Gradskog kazališta lutaka Split u sklopu Kazališta na daljinu danas broje više od 131 000 pregleda na Youtube kanalu.

Nova on line premijera Lepeza mladosti“ zakazana je za petak, 24.4. u 18h. Ne propustite lutkarsko putovanje u daleki Japan i uzbudljivu potragu za zmajem koji čuva čarobnu lepezu mladosti. Predstava je proputovala Hrvatsku i inozemstvo, osvojila brojne nagrade i ostala jedna od najgledanijih predstava našeg kazališta. Autor predstave prema japanskoj narodnoj priči je Jasen Boko, a redatelj Joško Juvančić. Lutke i scenografiju kreirala je Vesna Balabanić, a glazbu potpisuje Mirko Krstičević. Lutke animiraju i uloge tumače: Srđan Brešković, Alin Antunović, Milena Blažanović, Andrea Majica, Ivan Medić, Branimir Rakić, Ivica Beatović i Sanja Vidan.

Predstavu možete gledati putem linka OVDJE, a nakon premijere do daljnjeg će biti dostupna i besplatna za gledanje putem Youtube kanala.  

Metodološka obrada predstave, kao pomoć nastavnicima u održavanju online nastave, dostupna je na upit kazalištu putem maila prodaja@gkl-split.hr.

Ostanite kod kuće, čuvajte se i uživajte u predstavama GKL-a Split!