NOVA ONLINE PREMIJERA - DID I REPA!

26.03.2020.

U vaš dom u subotu, 28.3. u 18 h donosimo predstavu DID I REPA, posvećenu svim našim djedovima i bakama, onima kojih se sjećamo i ovima pored nas, o kojima moramo posebno brinuti ih i čuvati ih.

Na motivu ruske narodne priče, redateljica Anica Tomić i dramaturginja Jelena Kovačić, izgradile su i suvremenim kazališnim jezikom ispričale posve novu priču o djevojčici koja ljetne praznike provodi kod Babe i Dide na selu i upoznaje svu ljepotu, ali i težinu života u Dalmatinskoj zagori.
Predstava “Did i repa”, premijerno je izvedena 2012. godine, osvojila je brojne nagrade na kazališnim festivalima u zemlji i inozemstvu, a 2013. je izvedena u Berlinu u sklopu Festivala hrvatske kulture u Njemačkoj.

U predstavi igraju: Nikša Arčanin, Milena Blažanović, Milana Buzolić-Vučica, Petar Konkoj, Andrea Majica, Ivan Medić, Marko Petrić, Mia Roknić (alt. Lara Živolić) i Sanja Vidan.

Predstavu možete gledati  ovdje, a nakon premijere predstava će do daljnjeg biti dostupna za gledanje putem Youtube kanala.
Više o predstavi pročitajte ovdje.
Ostanite kod kuće, čuvajte se i uživajte u predstavama GKL-a Split!