Ljetno kazalište za djecu u Ljetnom kinu Bačvice od 5. do 10. srpnja!

24.06.2021.

U ponedjeljak, 5. srpnja, počinje Ljetno kazalište za djecu koje Gradsko kazalište lutaka Split organizira već osmu godinu za redom, a drugu godinu na otvorenoj pozornici u suradnji s Centrom za kulturu i cjeloživotno obrazovanje Zlatna vrata, na čemu im iskreno zahvaljujemo. Na potpori programu zahvaljujemo i Turističkoj zajednici grada Splita.

Sve predstave ovogodišnjeg Ljetnog kazališta za djecu igrat će u večernjem terminu u 20h. Program se sastoji od tri izabrana naslova GKL-a Split: započinjemo predstavom 'Stonoga Goga' kojoj se publika uvijek iznova veseli, a nastavljamo ovosezonskim premijerama 'Kako rastu djeca?' i 'Miš u toću'. Program završavamo gostujućom predstavom – koncertom 'Pjeva mi se pjesma', Orkestra Pokoloka iz Zagreba kojom ćemo ujedno i završiti ovu kazališnu sezonu 2020./2021.

Ponedjeljak, 5.  srpnja u 20h – Andrijana Grgičević: STONOGA GOGA (3+)

Utorak, 6. srpnja u 20h - Grigor Vitez /Belmondo Miliša: KAKO RASTU DJECA? (3+)

Srijeda, 7. srpnja u 20h – Grigor Vitez /Belmondo Miliša: KAKO RASTU DJECA?

Četvrtak, 8. srpnja u 20h – Ivana Vuković: MIŠ U TOĆU  (3+)

Petak, 9. srpnja u 20h – Ivana Vuković: MIŠ U TOĆU 

Subota, 10. srpnja u 20h – Orkestra Pokoloka: PJEVA MI SE PJESMA (2+)

Cijena ulaznice za sve predstave je 30,00 kn, a možete ih rezervirati telefonom 395-968 i kupiti na blagajni kazališta ili online putem servisa Croatia Tickets https://www.croatia-tickets.com/hr/tickets.html
Detaljnije informacije o predstavama i rasporedu možete potražiti na našim web stranicama www.gkl-split.hr.