< Povratak

SEZONA / Program 2021/2022

Video:
Za uzrast:
Trajanje: 40 min
Autorski projekt tima za snove

LOVCI NA SNOVE

Lutkarska organizacija koju fakat trebamo - LOFT

14. FESTIVAL HRVATSKE DRAME ZA DJECU MALI MARULIĆ / UTORAK 28.9. u 18h / GKL 

Lovci na snove: Neven Matoša i Bruno Kontrec /Arhitektica snova: Morana Dolenc /Spiritus movens lovaca na snove: Petra Prša /Analitičarka snovidbenih procesa: Anja Pletikosa /Tvorac šumova, tonova i zvučne kulise snova i svijeta izvan njih: Luka Vrbanec /Tvorac realnih i imaginarnih osvjetljenja snova: Ivan Štrok

Junaci predstave lovci na snove rade u tvrtki specijaliziranoj za djecu spavače. Noću šeću po snovima u nastojanju da ih prikupe, obrade i pohrane, a zadatak im je i pobrinuti se da se spavanje odvija bez ometanja. Oni mirno brinu o zdravom snu male spavačice Franke sve dok jedne noći Franki u san ne uđe jedan problem.

Lovci na snove rješavaju problem uz  magičnu inovativnu koreografiju pokreta, predmeta i zvuka. Pritom publiku vode na vrtoglavu vožnju po dječjem snivanju tijekom koje uče zapamtiti, analizirati i prihvatiti svoje snove ma kakvi oni bili, jer se iza snovitih slika kriju upravo njihove vlastite misli, želje i strahovi. Lovci na snove odgovorno tvrde da prihvatiti i zavoljeti svoje snove znači prihvatiti i zavoljeti samoga sebe – onakvog kakav jesi.