UKRADENO SUNCE na 49. Međunarodnom festivalu PIF u Zagrebu!

14.09.2016.

Sezonu započinjemo gostovanjem predstave UKRADENO SUNCE u Zagrebu, u programu 49. Međunarodnog festivala PIF. Predstava autorice i redateljice Tamare Kučinović, po motivima basne-poeme Korneja Čukovskog, na programu festivala je 16. rujna i u konkurenciji za jednu od nagrada ovog najstarijeg i najuglednijeg lutkarskog festivala u Hrvatskoj.
Osnovnu liniju predstave čini priča o dugogodišnjem prijateljstvu koje biva narušeno novim, opasnim okolnostima. Zec i Medvjed poznaju se od malih nogu i savršeno se razumiju bez puno riječi. No iznenadna prijetnja nad šumom i njezinim stanovnicima uzdrmat će i njihovo, najčvršće šumsko prijateljstvo. Dolazak Krokodila razotkrit će licemjerje okoline i staviti na kušnju ljubav, odanost i hrabrost. Slojevitu priču o tome što se može dogoditi kada sav teret padne na leđa jednog jedinog stvorenja, ispričat će šuma glazbom drveća, vjetra i rijeka.
U predstavi igraju: Alin Antunović, Milana Buzolić-Vučica, Petar Konkoj Cailliau , Ivan Medić, Siniša Novković, Sanja Vidan i Justina Vojaković-Fingler.