OBITELJSKA PRETPLATA U SEZONI 2023. / 2024.

14.09.2023.

Dragi naši,

Nakon nepovoljnih epidemioloških situacija, s kojima smo se prethodnih godina naučili živjeti, a koje su uvelike utjecale na mogućnost realizacije planiranih programa, u ovoj sezoni ponovno uvodimo obiteljsku pretplatu.

Upis pretplate počinje od 15. rujna i traje sve do 15. listopada 2023.

Obiteljska pretplata obuhvaća ukupno 7 naslova u produkciji GKL-a (ne odnosi se na blagdansku i izvedbe u sklopu Festivala hrvatske drame za djecu ''Mali Marulić''): 

Premijerni naslovi: MACA PAPUČARICA (ne odnosi se na blagdansku izvedbu), KARNEVAL ŽIVOTINJA, RECI AAA... i DANKOVO SRCE te

Reprizni naslovi: MAGARAC I ČAROBNJAK, ZLATNA RIBICA, KAKO SU LJILJO I KOSJENKA POBIJEDILI ZLU NESLOGU, ALO, TO SAM JA, KAKO RASTU DJECA?, PEC IVO, PAŠKO U KNJIŽNICI, KAKTUS BAJKA, PEPELJUGA, DVA JUNAKA I NIŠTA i ROMEO I JULIJA – ERROR 404.

Pretplatnici, po želji, odabiru kombinacije premijernih i repriznih naslova (primjerice, 2 premijerna i 5 repriznih naslova ili 3 premijerna i 4 reprizna i slično).

 

Cijena obiteljske pretplate iznosi 24 EUR / 180,83 kn po pretplatniku. Uplate se vrše na žiro-račun Kazališta uz mogućnost plaćanja u dvije rate (listopad i prosinac). Za upis pretplate kontaktirajte Službu prodaje na 021/395 968 ili prodaja@gkl-split.hr.

Pretplatnike molimo da redovito prate raspored predstava u slobodnoj prodaji te se pravovremeno najave Službi prodaje kako bi rezervirali svoja mjesta (broj pretplatničkih mjesta) za željenu izvedbu.

 

Radujemo se novim obiteljskim pretplatnicima i veselimo se susretima u kazalištu!

Vaš GKL Split