Krenite s nama u novu sezonu!

25.08.2016.

Draga djeco i odrasli,
već na početku sezone, glumci- pripovjedači u predstavi Tri praščića zamolit će vas da otključate maštu i uplovite u bajku.  Pozivamo vas da tako otvorene mašte, očiju i srca putujete s nama tijekom cijele sezone u kojoj pripremamo pet premijernih i sedam repriznih naslova za sve uzraste.
Pripovijedat ćemo i igrati bajke, postavit ćemo jedan novi hrvatski dramski tekst za djecu i adaptaciju klasika svjetske književnosti za mlade, a kazališni istraživači će nas ovog puta odvesti čak u svemir. Organizirat ćemo jubilarni, deseti  Mali Marulić, četvrto Ljetno kazalište za djecu, sedmi Jazz u veljači. Igrat ćemo na različitim pozornicama, u središtu i na rubovima našeg grada, u vrtićima, pod marjanskim borovima, u drugim gradovima, u selima Zagore i na otocima.
S odvažnim junacima naših priča putovat ćemo u potrazi za novim svjetovima, zajedno se vinuti visoko u zvijezde, zaroniti duboko u more, gledati dalje i šire. 
I zato, dođite u kazalište. U kazalištu možemo zajedno sanjati i stvarati miran, radostan i pravedan svijet, kakav zaslužuju sva djeca, u svakom trenutku i  u svakom kutku našeg planeta.
Draga naša publiko, veselimo se novoj sezoni i još jednom zajedničkom kazališnom putovanju!
Detaljnu najavu sezone potražite ovdje.