"U ZVIJEZDE" PUTUJU U ZAGREB!

19.04.2017.

Predstava „U zvijezde“, autorski projekt Ksenije Zec i Saše Božića, nagrađena na Malom Maruliću za najbolju režiju, najbolju glumačku suigru ansambla i najbolje glumačko ostvarenje Petru Konkoju, gostuje na međunarodnom Naj, naj, naj festivalu u Zagrebu.

17. izdanje ovog priznatog festivala u organizaciji GK Žar ptica, u šest festivalskih dana ugostit će 15 najboljih predstava za djecu profesionalnih kazališta iz zemlje i inozemstva, u izboru selektorice Festivala Željke Turčinović.

U srijedu, 19. travnja u 11 sati u Gradskom kazalištu Žar ptica zagrebačka će publika imati priliku vidjeti našu predstavu, odnosno nagrađeni ansambl kojeg čine Petar Konkoj, Petra Kovačić, Andrea Majica, Tvrtko Štajcer i Justina Vojaković-Fingler.

Za one koji je još nisu vidjeli, evo i malog uvoda:  predstava „U zvijezde“ zamišljena je u formi pseudoznanstvenog predavanja - dječak „astronaut“  kroz igru i uz pomoć svojih prijatelja upoznaje djecu s osnovnim konceptima ljudske predodžbe svemira i nekima od temeljnih svemirskih pojava i pojmova.